EilandStijl

logo eilandstijl wit

website laten vernieuwen in friesland

Wil je je bestaande website een frisse make-over geven? Bij ons kun je terecht voor een complete vernieuwing van je website! We zorgen ervoor dat de inhoud van je huidige website behouden blijft en geven het een geheel nieuw en modern ontwerp, zodat je website weer jarenlang vooruit kan. Laat je website een nieuwe start maken en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden!

Waarom heb jij een nieuwe website nodig?

Heb je misschien twijfels over of je een nieuwe website nodig hebt? Of ben je eigenlijk tevreden met je website, maar wil je het design vernieuwen? Er zijn tal van redenen te bedenken om te bepalen of jij een nieuwe website nodig hebt. Is je website bijvoorbeeld wel mobielvriendelijk (genoeg)? Maakt jouw website nog wel de juiste indruk? We gaan kijken naar de resultaten van je huidige website en vooral naar hoe we deze kunnen verbeteren. We gaan samen in gesprek om te bepalen welke vereisten je nieuwe website moet hebben. Je kunt je bestaande domeinnaam en hosting behouden, dus hier hoef je niets aan te wijzigen. Mocht je echter willen overstappen naar een ander hostingpakket of een nieuwe domeinnaam, dan helpen we je graag. 

Zodra alle details zijn besproken, gaan wij voor je aan de slag. Wij streven ernaar om snel en efficiënt te werken, zodat je zo spoedig mogelijk kunt genieten van je nieuwe website. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en geef je website de upgrade die het verdient!

beeld en tekst

Voor het vernieuwen van je website dien je zelf teksten en foto’s aan te leveren. We maken gebruik van de bestaande foto’s en teksten die al op jouw huidige website staan. Als je echter nieuwe teksten en foto’s wilt toevoegen, kun je deze uiteraard aan ons leveren, zodat we deze kunnen aanpassen.

Wil je nieuwe teksten of foto’s laten maken? Ook hierbij staan we klaar om je te assisteren. We zorgen dat je teksten en foto’s perfect aansluiten bij de vernieuwde uitstraling van je website. Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en aan de slag kunnen gaan.

info@eilandstijl.nl
+31(0)6 3737 3224