Eilandstijl

53° 27' NB

5° 45' OL

recente projecten.

Sportclub Amelandia

Voor de sportclub in Hollum mocht ik begin dit jaar aan de slag met het bouwen van een gloednieuwe website! 

De nieuwe website biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ervaring. We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat zowel leden als bezoekers snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Helemaal compleet met een sport- en teamoverzicht, agenda en nieuwscolumn.

Ameland in beeld

Ameland fan? Dan ken je vast Ameland in Beeld wel. Op deze sociale media kanalen worden stuk voor stuk geweldige Ameland foto’s gepost.

Deze foto’s verdienen natuurlijk veel meer dan alleen likes en daarom ben ik voor deze hobbyfotograaf aan de slag gegaan met het bouwen van een spiksplinternieuwe website. Hierop vind je een prachtig portfolio en fotoblog. Neem gauw een kijkje!

conceptstore plek ameland

Het geef mij enorm veel energie om samen te werken met ondernemers die zelf ook super enthousiast bezig zijn met hun onderneming. Zo mocht ik begin 2023 een webshop realiseren voor Plek, een super leuke conceptstore in hartje Nes op Ameland.

Het doel was om de mooie kleuren rust én gezelligheid zoals je die ook in de fysieke winkel ervaart, terug te laten komen in het design.

Bekijk hieronder het eindresultaat.

Ameland postkaarten

Postkaarten versturen is en blijft leuk, helemaal in dit digitale tijdperk. Daarom ben ik gestart met het ontwerpen van een eigen set met Ameland postkaarten. Leuk om te versturen, maar ook leuk om gewoon lekker op je dressoir neer te zetten als decoratie.

Het zijn vier stijlvolle kaarten geworden met ieder een eigen unieke Ameland illustratie. De kaarten zijn gedrukt op duurzaam papier en de opdruk is gedaan met spot-UV voor een extra mooi en uniek effect. Zie je ze shinen? 

En nog leuker: de tweede en derde set met postkaarten is ook een feit!

hotel ameland

Mijn opa en oma hebben Hotel Ameland voor een lange tijd met succes gerund en inmiddels is het stokje overgedragen aan de volgende generatie. 

Het hotel en de kamers zijn in een gloednieuw jasje gestoken én daarna werd het hoog tijd om eens opnieuw naar het logo en de huisstijl van het hotel te kijken. Naast het realiseren van een nieuw logo hebben we de huisstijl ook doorgetrokken in de nieuwe menukaarten, deurhangers, welkomstkaarten, visitekaarten en welkomstmappen.

logo

bij ritskemooi

logo en website

Van Heeckeren Hotel Ameland

van heeckeren hotel

website

20240425_191214000_iOS

de driesprong

illustraties voor nieuwe menukaarten

Zeester Hollum ameland

bungalow zeester

logo en website

de witte reep

de witte reep

logo en website

Wadpier Ameland

wadpier ameland

logo en website