Eilandstijl

53° 27' NB

5° 45' OL

eilandmeisje

Geboren en getogen op Waddeneiland Ameland en altijd een passie gehad voor bijna alles waar design en creativiteit aan te pas komt. Een van mijn grote dromen was om van mijn hobby mijn werk te maken. Begin 2023 besloot ik daarom om mijn passie en vaardigheden te combineren en ben ik gestart met Eilandstijl.

“Ik geniet ervan om mijn gedachten en ideeën om te zetten in mooie ontwerpen en om mijn eigen stijl te creëren. De tijd vliegt voorbij wanneer ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten”

20240425_180136372_iOS

Op de keukentafel stond de hele mik mak altijd uitgestald. Tubes met verf, potloden, glitters, noem het maar op. Ik hield er als klein kind al van om te knutselen, tekenen en te experimenteren met verschillende materialen. Ik was altijd in mijn element en kon er helemaal in opgaan. En dit is nu niet anders eigenlijk. Bijna alles waar creativiteit en design aan te pas komt, trekt mijn aandacht. Ik kan er geen genoeg van krijgen. In 2023 ben ik gestart met Eilandstijl.

 Zó leuk om van je hobby je werk te kunnen maken en je passie en vaardigheden te kunnen combineren om ondernemers te kunnen helpen, zeker in deze steeds competitiever wordende wereld. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe projecten om aan te werken. Als je dus op zoek bent naar iemand met een creatief hart en een passie voor design, dan zit je bij mij goed. Laten we samenwerken en iets moois creëren.

zet koers naar sterk design