EilandStijl

logo eilandstijl wit

over mij

Geboren en getogen op Waddeneiland Ameland en altijd een passie gehad voor bijna alles waar design en creativiteit aan te pas komt. Één van mijn grote dromen is om van mijn hobby mijn werk te maken. Begin 2023 besloot ik daarom om mijn passie en vaardigheden te combineren en ben ik gestart met EilandStijl.

Op de keukentafel stond de hele mik mak altijd uitgestald. Tubes met verf, potloden, glitters en noem het maar op. Ik hield er als klein kind al van om te knutselen, tekenen en te experimenteren met verschillende materialen. Ik was altijd in mijn element en kon er helemaal in opgaan. En dit is nu niet anders eigenlijk.  Bijna alles waar creativiteit en design aan te pas komt, trekt mijn aandacht en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik geniet ervan om mijn gedachten en ideeën om te zetten in mooie ontwerpen en om mijn eigen stijl te creëren.  De tijd vliegt voorbij wanneer ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten.

Daarom ben ik begin 2023 mijn eigen bedrijf ‘EilandStijl’ begonnen. Zo heerlijk om van je hobby je werk te kunnen maken. Op deze manier kan ik mijn passie en vaardigheden combineren om zo anderen te helpen met webdesign en branding. Het is geweldig om anderen te helpen hun visie tot leven te brengen en bedrijven te laten opvallen in deze steeds competitiever wordende wereld. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe projecten om aan te werken. Als je dus op zoek bent naar iemand met een creatief hart en een passie voor design, dan zit je bij mij goed. Laten we samenwerken en iets moois creëren.

info@eilandstijl.nl
+31(0)6 3737 3224